Jij en ik klinkt 100 procent
omdat niemand ons samen kent
Jij en ik als een vallende ster
net zo helder en valt zo ver
Jij en ik omdat we van elkaar houden
soms omdat we elkaar benauwen
Jij en ik krap op een bankje
dat ik tot god bidt en zeg: dankje
Jij en ik die van buiten verschillen
Maar van binnen alle toppen overwinnen
Jij en ik lijkt zo mooi door 1 leugen
Ik zal jou nooit genoeg deugen.