Gedachtes
Dwalen rond
In m’n hoofd
Zwerven om m’n mond
Maar niet uitgeloofd;
Gedachtes
Jij in een diepe slaap
Kan je ze lezen
M’n spinsels
Uitgeademd
Meevoerend
Op jouw bries
Van slaap
Gedachtes
Ik durf niet
Te denken
Want jij
Steelt gedachtes
Stiekem happend
In je droom
Kom je ze tegen
Vang je ze
Mep je ze weg
Koester je ze
Of weet je het niet
Gedachtes
Doen pijn
Als jij je ogen
Opent
Verraad
Ontkenning
Uitgehold geweten
Van mij
Gedachtes
Spoken weg
Uit m’n hoofd
Langzaam zonder overleg
Als een lichtje uitgedoofd..