Zwijgend en stil moet het in de klas
want meneer van koot gaat praten
maar 1 ding kan hij niet laten
elk uur, elke les komt schreeuwen van pas
uitleggen doet hij slecht maar wel
maar luisteren doen we niet
dat is het enige wat hij ziet
dan weg van onze plek, en snel
stilte in de klas
een blik van woede
een zware stem
en een luisterd oor