Schrok je opeens wakker...
sloot je al jouw dromen.
ontwaakte je eindelijk na zo'n lange tijd.
En had je gedacht dat aan die onwerkelijkheid geen einde meer zou komen.
Je keek de dag eens ff aan.
Maar zag al die kwelling ellende en al die pijn.
Je besloot maar weer weg te gaan.