Soms heb ik dromen
Over mooie dingen
steeds maar weer
Maar ik geloof niet dat ze uit gaan komen
Want mooie dingen
Bestaan niet meer
Vaak heb ik pijn
Pijn in mijn hart
Als ik terug denk aan vroeger
word voor mijn ogen alles zwart
Ik zag mezelf als een puzzel
De puzzel paste moo in elkaar
De mensen maakten het kapot
Maar waarom?
De puzzel vond het naar
In mijn dromen ben ik vrolijk
Buiten mijn dromen haast nooit meer
Daarom wil ik blijven dromen
Mijn hele leven
steeds maar weer
En ik weet,
er bestaan ook mooie momenten
Die misschien ooit terug gaan komen
Maar voor die tijd...
Zal ik altijd blijven dromen