Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Rivella
..Rivella..
Speling in je aaiende ogen
Dribbel jij elke dag naar me toe
Wiebel, wabbel, heen en weer
Ook die achterste pluizebol gaat als een speer
Maar word nooit moe..
Met je natte neus
Loop je trots speuren
Sniffel, snaffel, snuffel
Zo zie jij de kleuren..
Je hebt me betoverd
Vanaf het begin
Opslag verliefd
Maar nu ik niet meer alleen
Ook het hele gezin ...!
Xxx Kusje & Pootje xxX
van je baasje
Reacties op dit gedicht
Niemandje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Mris
:
Zondag, mei 20, 2007 23:35
mooi geschreven!
Ludy
:
Zondag, mei 20, 2007 23:35
Vast net zo''n lieverd als onze Maxima (te bewonderen op mijn site, met levensverhaal)
Liefs, Ludy
Over dit gedicht
Auteur:
Niemandje
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
20 mei 2007
Thema's:
[Trouw]
[Ondeugend]
[Dieren]