ik droom van ons 2,
samen aan de zee
ik droom van het strand,
wij hand in hand
het is misschien wel raar,
ik hou van je, echt waar
Weet dat ik van je hou,
want ik kan niet zonder jou
ik heb zo'n gevoel,
ja luister goed:
die vlinders in m'n buik
dat is wat ik bedoel!!!
Ik wil je nooit verliezen
Ik hoop dat je nooit iemand boven mij zult verkiezen
Ik mis je en wil nu bij je zijn
Want jij bent mijn zonneschijn!
dagen met jou
dagen zonder jou
dagen dat ik moet wachten op jou
dagen verdriet door jou
dagen dat ik zeg, ik hou heel veel van jou
ik kan geen dag zonder jou
want ik hou van jou
blijf voor altijd bij mij
anders ben ik niet blij
je bent de man van mijn leven
ik ga je al mijn liefden geven
Laat mij je vertellen,
Dat ik om je geef,
Dat je alles voor me bent!
En dat heel mijn leven
alleen draait om jou!
Sinds de dag dat ik je ken