Zoveel emotie, zoveel onzekerheid
Zoveel vragen, zo erg verward
Totaal kapot, helemaal gebroken
Zoveel keiharde steken in mn hart
Zoveel onzekerheid, zoveel fouten gemaakt
Ik durf ze niet onder ogen te zien
Ze hebben me kei, keihard geraakt
En er van leren, dacht het niet
Werd altijd daarop beoordeelt
Werd altijd met mn neus op mn fouten gedrukt
Mijn leven is een fucking test
Maar het is me nog nooit gelukt
Zoveel vragen, zo erg verward
Want je zegt altijd dat je van me houd
En dat doe ik ook, met heel mijn hart
Het is een gevoel dat niet over lijkt te gaan
Nadat je me genaaid heb, riep je vragen op
Maar die ontbeantwoorde vragen,
Zetten mijn wereld op zn kop
Totaal kapot, helemaal gebroken
Zelfs mijn lichaam gaat protesteren
Ik wou dat ik alles over kan doen
Maar je kan die verdomde tijd niet keren
Mijn leven duurt veel te lang
Maar te kort, om alles goed te maken
Tevens ben ik hartstikke bang
Dat diezelfde gasten alles weer kapot maken
Zoveel keiharde steken in mijn hart
Ik weet het zeker, het leven is keihard
En net als ik denk, ik kan de wereld aan
Net als ik weet, dat ik de kracht heb om te vechten
Lijkt alles kapot te gaan, en lijkt alles te verslechten
Zoveel emotie, dat is het allerlaatste
Ik krijg het allemaal niet meet opgeschreven
En ik weet zeker als ik de tijd kon stoppen
Was ik probleemloos kind gebleven
*Dan gaat het niet goed met je, word je nog eens ziek waarbij je slaap nodig hebt terwijl je nachtmerries hebt van hier tot Tokyo niet echt handig of wel:S