Zo ver weg en toch dichtbij,
onbereikbaar dat ben jij.
Dat er verlangens zijn,
is geen geheim.
Maar of er meer is,
laat dat een verassing zijn.
En als er dan al sprake van liefde is,
hoelang duurt het voor die weer over is.
Ik zal het waarschijnlijk nooit weten,
het is nu aan mij om jou te vergeten.