hoe zou jij je voelen??
je denkt dat je goede vrienden hebt
maar uiteindelijk laat degene
van wie je dacht dat het je beste vriendin was
je in de steek
ik voelde een pijnsteek
in mijn hart
na al die jaren van vertrouwen
en vriendschap
ineens hellemaal niks meer
ik wist dat het zou gebeuren
dat we uit elkaar zouden groeien
maar ik had niet gehoopt
dat het op deze manier zou gaan
ik stelde me altijd voor je open
stond altijd voor je klaar
als je die dingen niet meer weet
dan is het zoiets als
vriendschap
vergeet het maar
misschien had jij niets in de gaten
dat ik er zo over dacht
maar had je het dan zelf verwacht
dat het zo zou lopen tussen ons
je denkt er misschien nooit bij na
maar dit gebeurt iedereen ooit
misschien kan je het niet verwoorden
uitleggen
maar er is een manier waarop jij je uit
misschien word je heel boos
of doet het je juist verdriet
misschien verberg je het juist zo erg
dat niemand het ziet
je kunt er niet over praten
vertrouwen heb je even in niemand
dat is te verwachten
als een van je beste vrienden
je zo in de steek laat
je moet dan maar denken
beter dat ik het nu weet
want misschien had je anders
iets aan diegene verteld
wat je nu je weet hoe het is
met jullie vriendschap
nooit zal vertellen
je moet er dus voor zorgen
dat er meer mensen zijn
die je vertrouwt
want nouwja het is gewoon zo
dat je je beter voelt
als je al je verhalen
aan iemand kwijt kan
iemand om mee te praten
over verdrietige dingen
en over leuke jongens
vertrouw dus nooit op een persoon
als die je in de steek laat
sta je er alleen voor
en dan is het moeilijk
moeilijk om verder te komen in je leven
je verliest zelfvertrouwen
je hebt meer en meer verdriet
dat zal dan ook zo blijven
tot een ander het ziet
dan zul je weten
dit is een echte vriend
iemand die om me geeft
als ik mezelf ben
iemand die me niet veranderd
om zo zelf beter te lijken
het is zo iemand
waar je je veilig bij voelt
en als je met diegene bent
durf je meer
net als als je dronken bent