In de ban van jezelf,
je ziet geen uitweg meer.
Geen enkel puntje licht,
je zou thans beter moeten weten!!
Je lichtpuntjes zijn wij, m'n liefste!!
Twinkelend in de verte,
nooit opgevend.
Mijn vlammetje brandt extra voor jou!!
Ik zal je nooit in de steek laten.
Je hebt opgegeven,
wij niet!!!
M'n liefste joppi,
Always here for you,
that's a promise!!!