Jij zag de zon in mn ogen schijnen,
En luisterde naar mij.
Eindelijk dacht ik, iemand die om me geeft,
En dat maakte me blij.
Bij jouw was ik gelukkig,
Die korte week.
Elk uur dat ik bij jouw was,
Dat maar een minuut leek.
Ik wilde een relatie,
Voor altijd bij jouw zijn.
Maar jij had al iemand,
En dat deed me erg pijn.
Na de vakantie,
dacht ik nog steeds aan jouw.
En besefte eindelijk,
Dat ik verschrikkelijk veel van je hou.
Toen bleven de tranen komen,
Want jij woont daar en ik hier.
Wat kan ik er aan doen,
Is er geen andere manier?
Nu heb jij het uit met je vriendin,
En doe je nog liever tegen mij!
Ik vind het heel erg fijn,
Maar het maakt me niet blij.
Ik mis jouw,
En ik kan er niks aan doen.
Ik verlang naar je,
Naar een lieve zoen.
Een kus die zegt,
Ik blijf voor altijd bij je.
Een blik die zegt,
Hou van me.