Zal ik je een brief sturen
met: "Ik kan niet meer zonder jou
weet dat ik nog van je hou"
want hoelang gaat dit nog duren
Of toch maar een smsje doen
met: "Ik wil je weer zien
kan dat snel misschien"
want ik denk nog zoveel aan toen
Of heb ik het lef om je te bellen
met: "Ik mis je dag en nacht
ik heb al zolang op je gewacht"
durf ik dat allemaal te vertellen
Maar nee, ik doe dit allemaal niet
er zijn er genoeg die om me geven
ik heb jou niet nodig in me leven
pap, hopelijk doet dit jóu nu eens verdriet