mijn geliefde
weet dat ik je briefde
ik hou enorm veel van jou
en ik weet dit laat je nie kou
maar ik zou je zo graag omarmen
zodat ik me aan jou liefde kan warmen
jij kwam als een geschenk in mijn leven
ik wou dat ik je alles kon geven
mijn hart wordt gevult
met liefde verhult
ik weet soms heb je verdriet
maar vergeet dan op die moment niet
ik zal er voor je zijn
samen krijgen we verdiet wel klein
ik ga dit nu afronden
want ik heb nu nog geen rijmpje gevonden
om aan jou te geven voor valentijn
wil jij die dag van mij zijn?
veel liefs
van ambertje
big kiss