Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Stomme liefde
He hallo daar ben je weer
Je doet me weer lekker zeer
Gezellig me hoofd weer op hol
En ik weer helemaal dol
Want ik hou nog steeds van jou
En ik mis je kom gauw
Maar dan ben je hier
Gedraag je je dan weer zoals een dier?
Dat dier speelt met mijn emoties
Maar wil je dan dat ik ze verlies?
Of hou je toch echt van mij
En is alles wat je deed niet met respijt
Dan weet ik het echt helemaal niet meer
Wil ik niet of toch nog maar een keer?
Als het allemaal waar is wat je zegt
Is dan wat ik voel wel terecht
Ik wou dat je weg ging en toch weer niet
Zie je dat dan niet al dat verdriet?
Je bent toch zo slim met mijn gevoel
So than f*ck up your fool
Reacties op dit gedicht
lovelyanne vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lovelyanne
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
10 februari 2002
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Onzekerheid]