Ik voer boterham
Aan een stervende zwarte kraai
Heel even denk ik
Ik sterf ernaast
Maar dan weer ben ik bang
Van het mensenvolk
dat langs me raast
van hun eeuwige haast
Ik moet nog…
Ik moet nog zoveel dingen
Laat ik maar eerst met leven
en liefhebben
Beginnen.