die ene jongen die
je hart sneller doet kloppen door zijn aanwezigheid
je naar adem doet happen met zijn ogen
je doet rillen door zijn aanraking
en je naar nog meer doet verlangen met zijn lippen
daar zoekt iedereen naar
maar ik heb mijne gevonden!!!
wiiiiiii