Het is modder; dikke bagger, uitgebraakte etensresten, kots
derrie, drek, onherstelbaar halfverteerde stukken rottend vlees
Het is een bende, meuk, toei, broelie, hopeloze hoop ellende
ongestructureerd, haveloos, zak van Max in rafels
Het vreet zich een weg door je huid waar het infecteert
schimmelt en ontsteekt, harten breekt en bloed besmet
Het talmt en verveelt hangt het rond voetbalveldjes sigaretjes
balen shag met dikke vingers gouden ringen tattooages
Het is de verkeerde tijd de batterij van de klok is leeg, geen getik
op vingers die wijzen op stilstaande wijzers, hier worden we niet wijzer
Het gelijk niet aan onze zijde, wir haben es nicht gewusst, es ist uns
scheissegal, we spugen in je gezicht als het kan, we vinden van wel
Het is nat, onderkoelt, verzopen kat, op het droge, de rotsen gebroken
de nek nog wat star van de storm door de haren, wilde gebaren
Het is dood, gestorven, kapot, kassiewijlle, met een tuin op de buik
de eeuwige jachtvelden in zonder pijlen zonder boog zonder wild
Het is weg, het is er nooit geweest, het is nooit vertrokken, het staat er nog steeds klaar om te gaan, het is niet op komen dagen
het is er niet