zachtjes ebbend
ligt de zee voor me
haar stem fluisterend,
in mijn oor
haar water
spoelt over me heen
warm en teder
samenspelend met de zon
dan,
komen haar woeste golven
ze nemen dat intieme mee
de geheimen
die ik even leek te gaan ontdekken
verdwijnen voorgoed terug in de zee