Oplossen
kan helaas niet,
het is geen poeder,
dat ze nemen tegen hun hoofdpijn,
het is echt
levenesecht
en het doet pijn.
Wegnemen
kan ik niet,
het is geen flesje
dat leeg gedronken is,
het is vol,
overvol
en het loopt over.
Maar troosten ,Liefje,
dat kan wel,
het is geen overbodige aandacht,
het is nodig,
broodnodig
en ik wil het je graag bieden.
- arms wide open -