de moeder van je vader,
de vader van je vader.
de liefste mensen,
de liefste die er bestaan.
opa en oma,
mensen waar je van houdt,
mensen waar je om geeft
opa en oma,
een komt het
afschijt nemen
en ze missen...
opa en oma,
afschijt nemen is moeilijk
lichamelijk weg,
maar jullie geest...
zal altijd in mijn hart blijven!