Andere meisjes hebben ook lieve ogen
Andere meisjes hebben ook mooi haar
Andere meisjes heb ik ook best gemogen
Van hen waren de clichés ook allemaal waar
Andere meisjes zullen ook best gevoelig zijn
Een gepaste traan, een zachte arm op het juiste moment
Met hen praat ik ook best fijn
Maar nooit alsof je elkaar al jaren kent
Andere meisjes lachen ook heel lief
En maken met één glimlach mijn dag weer goed
Zij waren echter nooit mijn hartedief
Al praatten ze nog zo zoet
Andere meisjes waren nooit de hele dag in mijn gedachten
Hun gezicht zag ik niet als ik mijn ogen sloot
Dat doet mijn gemis nu steeds verzachten
Ik denk aan jou in elk moment van nood
Andere meisjes maken mij ook wel eens verlegen
Ieder gesprek met een brok in mijn keel
Elk woord op een zilveren schaaltje wegen
Maar jou heb ik lief, echt heel veel
Ik hield mijn interesse voor jou geheim, al die jaren
Al was ik toen vanaf dag 1 al een beetje naar je aan het staren
Inmiddels veel gebeurd in zowel mijn als jouw leven
Wilde ik je nu mijn ware gevoelens prijsgeven
Een blijk van oprechte liefde, maar wel anoniem
Nog te bang voor afwijzing, het smoren ervan in de kiem
Ik viel ooit al eens voor wie je van binnen werkelijk was
En nu nog meer voor wie je inmiddels bent geworden, al ken ik diegene nog maar pas
Lief, speciaal, bijzonder en ongedwongen
Iemand als jij verdient de allerliefste jongen
Een vriend, een maatje, iemand die echt om jou geeft
Die altijd van je houden zal en met wie je je mooiste momenten beleeft
(Zucht)
Andere meisjes blijken vaak slechts een mooi omhulsel, van binnen hol
Ook al hebben ze verder alles wat een jongen als ik graag in hen ziet
Van andere meisjes schiet mijn gemoed echter nooit vol
Andere meisjes... zijn jou niet...