Vrienden,wat zijn vrienden en vriendinnen,
mensen,mensen zoals JIJ en ik die elkaar beminnen.
vrienden,waarin je je niet hoeft te vergissen,
vrienden,als ze er niet meer zijn, je zult missen.
vrienden,waarvan je zegt, ik heb ze nodig, roep ze gauw,
vrienden,waarvan je zegt, ik heb ze nodig, ze zijn ons trouw.
vrienden,DENNIS zo n vriend was jij,
vrienden,als we je zagen, waren we blij.
vrienden,het gemis van vriend DENNIS doet pijn,
vrienden,hem gekend te hebben was bezonder fijn.
DIT GEDICHT, HEB IK OP GEMAILD GEKREGEN, VAN EEN VRIEND VAN ONS EN DENNIS, IK VOND HEM ZO MOOI DAT IK HEM HIER OP HEB GEZET.
DENNIS WAAROM JIJ??? JE WAS PAS 18 JAAR!!!!!!!
IN MIJN HART BLIJF JE LEVEN, IK HOU VAN JE
EN KAN JE NOOIT VERGETEN!!!
DIKKE KUS JE ZUSJE JESSICA