De engel
Vliegt langs
En hij verdwijnt
Om vervolgens weer op te duiken
Z’n licht te laten schijnen
Over mij
Zalig makend met kusjes;
Een tinteling van het onwerkelijke
Maar vasthouden
Kan ik niet
Zieke menselijke natuur
Hem al eerder beroofd
van z’n onsterfelijke jeugd
Doet hem wegvliegen
Naar z’n meisje met engelenhaar?