Alles was goed tot
Het ging allemaal goed
Alles vergeten
Alles in een vakje geplaast
Alles zat op zijn plek
Alles was goed tot
Die avond
Een ongeluk
En zijn leven voor goed veranderd
Alles was weer zo als eerst
Alles kwam weer terug
Alles kwam terug
Alles wat vergeten was
En vergeten moest bijven!
De reden van alles komt nu samen
Alles was goed tot...
De val
Een harde klap op zijn hoofd
Heeft zijn leven voor goed veranderd