Op 10 juni zijn ’t weer verkiezingen,
de Wetstraattenoren zullen weer naar onze stem dingen.
Dit wordt weer een wedstrijdje om het meest beloven,
wie moet ik nu al dan niet geloven?
Het Vlaams Belang: vreemdelingenbeleid en veiligheid.
De populaire issues van deze tijd
doch de geboden oplossing is geen realiteit,
geen stem van mij voor een partij van haat en nijd.
Sp.a/Spirit: werk voor iedereen in een gezond klimaat.
Die 221.678 werklozen zijn daar wel mee gebaat
maar zoveel arbeidsplaatsen zijn er niet vrij.
Nee, deze partij krijg ook geen stem van mij.
Open Vld: op koers blijven, arbeidsmarkt en meer rechtvaardigheid.
De persoonsbelastingsverlaging was een feit
doch het overgebleven geld raakten we aan andere belastingen kwijt.
Geef ik deze partij nog een kans of zit er op deze formule slijt?
CD&V/NVA: samen werken aan morgen.
Een voorbeeldje van een toekomst zonder zorgen?
Het gezin staat hier centraal,
misschien toch het begin van een mooi verhaal?