Al die gevoelens
één grote mix
ik wil van alles
maar eigenlijk niks
even klaar met relaties
dat gedoe ben ik zat
ik zou soms ook willen
dat ik je niet ontmoet had
mooie meid ontmoet
ik wil nog geen relatie
maar word blij als ik aan dr denk
wat een bizarre situatie :p