terug kijkend op mijn leven
had ik altijd al de hang naar een vrouw
het was een soort van overleven
dat zijn dingen die ik nu aanschouw
maar nu ben ik gelukkig met jou
een heerlijk gevoel wat het geeft
hunkering was toch goed naar een vrouw
als je maar aan je gevoel overgeeft
lieve schat hou van jou