zus ik wil je zeggen
vandaag het is de dag
dat wij hier feest gaan vieren
want dit is jou verjaardag
een jaar heb je erbij
en misschien ben je blij
en wat er is geweest dat wordt vergeten,
tenminste dat dat we niet willen weten
zus ik wil je alles wensen
nog meer dan alle andre mensen
omdat ik van je hou..
en dit is voor jou
want zusje je bent jarig
dit is voor jou dit feest
want het maakt ons bij te weten
hoe jij er altijd bent geweest
en zusje je bent jarig
dit is voor jou van mij
want naast alle kado's
komt mijn hart er nu nog bij
ik wens je nog veel jaren
vol hoop en vol geluk
en blijf mijn hart bewaren
onze band gaat nooit meer stuk
en zusje je bent jarig
en ouder wordt je weer
ik moet er tog aan wennen
een jaar erbij alweer
maar zusje je bent jarig
en net als elke keer
ben ik opnieuw weer blij
je hoort erbij
je bent 19 dit keer
zus gefeliciteerd met je 19e verjaardag, van je kleine zusje.