Geen bedrog
Geen schuldgevoelens
Trouw blijven aan je vrienden
Vrienden bepalen je leven
Leven vol bedrog
Dan is je enige vriend jezelf
Vrienden bedriegen
Vertrouwen in het verleden
Wantrouw in het heden
Het leven moet je beleven
Met vertrouwens personenen
Ware vrienden
Vertrouwen in het leven is onmisbaar
Vrienden, niet te omschrijven in woorden
Alleen in gevoel
Gevoel omschrijven in woorden
Dan zou ik me tot mijn dood nog niet kunnen uiten
Niet op papier
Maar wel in gevoelens
Het aantal voelens op 1 moment zijn soms ontelbaar
Als een hand vool zandkorrels
Eeuwig zoekende naar de juiste korrel
Die alles helder maakt