Sommigen vinden dat ik je moet opgeven
Dat doe ik niet want jij bent mijn leven
Soms probeer ik het even.
Maar dan ben jij zo lief en begin ik weer te zweven.
Waarom beslissen anderen toch voor jou.
Mensen kunnen niet accepteren dat ik van je hou.
Ze zien het allemaal grijs en grauw.
Hoe zouden anderen mensen het vinden als ik met hun leven bemoeien zou.
Je zou toch denken het is onze zaak.
Hebben ze dan niets te doen, hun eigen taak?
Of zijn ze jaloers dat ik val bij jou in de smaak?
Want onze vriendschap dat is mooi en goed raak.
Het enige wat telt, is wat je zegt tegen mij.
Want het belangrijkste ben jij.
Ik hou het vandaag hierbij.
En hoop eens op wij.
25-5-07