In mijn dromen, ben ik soms weleens psychotisch
Zou dat komen, omdat ik in het echt een beetje last heb, van de manie bij de depressie?
Verschillende wanen, gecreerd door het denken
Waardoor ik mogelijk dingen hallucineer
Ik zou er bijna gek van worden
Zoveel persoonlijkheden om me heen!
Dat wilde ik toch eens zeggen!