ja een gedicht voor jou
moest zo lachen net
ja dat kwam door jou
je zette mijn bril op
ik hoorde je iets zeggen
iets van stop
ik heb jouw bril op
je bent zo'n heerlijke griet
een griet waar ik zo van geniet
waar ik zoveel van hou
en als ik je aanschouw
word ik zo blij van binnen
en zou zo opnieuw
met jou
mijn leven willen beginnen