Alleen slapen
In een koud bed
Te groot voor mij alleen
Ik zwem weg
In de kille atmosfeer
Liefde verloren
In een bodemloze put
Deken over m’n hoofd
Een duik in het diepe
Een slok teleurstelling
Verstokte adem
Verstikking in de ruimte
Ik zoek armen om me heen
M’n redder
Uit deze verdrinkingsdood
Maar hij
Heeft z’n schaapjes op het droge..
Dit schaapje
Mag best verdrinken