Vriendin
Ik kom binnen
en we zeggen
elkaar gedag.
We lachen wat
en dan zie jij
bij mij geen lach.
Je pakt mijn hand
en kijkt me aan
gaat het wel met jou?
Ik kijk jou aan
en wil graag huilen
eventjes maar ,heel gauw.
Laat me maar
het is zo over
vertellen kan ik het nu niet.
Je legt een arm
over mijn schouder
je deelt toch mijn verdriet.
Het is een stil verdriet
wat een echte vriendin
altijd ziet.