Pinksterfeest
Feest van de geest
die indalen wil
Jezus ik wil heel
dicht bij u komen
in uw nabijheid
wil ik zijn
Met een open mind
wacht ik
op de heilige geest
Zijn kracht wil ik
dagelijks voelen
in de stilte
van het koele meer
voel ik iets
van die almacht
in de natuur
ervaar ik de kracht
van de heilige geest
stil laat ik mij
ontroeren
tranen stromen
als vanzelf
over mijn wangen
te groots om in woorden
uit te drukken
ervaar ik zijn almacht!
Hij raakt mij diep
tot in mijn ziel.
Elke dag meer
wil ik op hem lijken,
mij bevrijden
van angst en pijn
om te verliezen
wat me zo dierbaar is.
Aanraken en doorgeven
wil ik wat ik ten diepste
mag ervaren
pinksterfeest
feest van de geest
die indalen wil.
Met dank aan mijn schepper!