het begon allemaal op een avond,
het was koud en het regende,
ik verveelde me zo.
na een tijdje surfen of het net,
had ik jou op m'n msn gezet.
maar jou kende ik niet,
je zei hallo?
en zo begon een lange avond...
je vertelde wie je was,
of zou kunnen zijn.
want op het net gaat dat allemaal niet zo fijn.
je vroeg wie ik was?
of wat ik deed?
eerlijk zijn durfde ik niet.
ik vertelde hem alleen maar mijn grootste verdriet,
hij was oprecht,eerlijk zichzelf,
dat dacht ik tot dan.
hij vroeg mijn nummer?
waar wilde hij heen?
maar nu de zon even terug scheen,
had ik afgesloten,was bang.
nu heb ik spijt,
dat ik zo vlug van die computer verdween.
want de regen kwam vlugger dan voorheen.