U heeft zoveel voor mij gedaan,
Mij gesteund in alle tijden..
Nu plotseling bij ons weg,
En heb mezelf er niet op voor kunnen bereiden..
Ik mis uw aanwezigheid,
Mijn hartje is bezeerd..
Maar het is vallen en opstaan,
Dat is wat u mij heeft geleerd...
*Maar wat zal ik u missen..*