Voor mijn allerliefste man,
Mijn gevoel voor.......
Alleen voor één enkele man
Je geeft me het gevoel dat ik alles kan
Toch zo speciaal. Maar wat ik voor je voel
Is al mijn heel mijn leven een doel
Zo zal ik nooit iemand met je delen
Nooit, je door iemand van me laten stelen
Jij bent het waar ik heel mijn leven naar heb gezocht
Mijn lief maak het nooit stuk door jaloezie en achterdocht
Ik hou van jou zo als je bent
Och allerliefste Serge had ik je al maar jaren eerder gekend
Mijn wereld heeft zich in jou richting gedraaid
En met de wind langs mijn oor gewaaid
Daar hoorde ik je naam 't stond in mijn geheugen gegrift
Mijn liefste alleen bij jou, krijg ik zo een, speciaal, en heerlijk
En een warm intens gevoel.
Zo weet ik zeker, dit geef ik niet op,
Mijn hele leven hier heb ik naar jou gestreefd
Naar een man zoals jij, mijn allerliefste
Blijf van mij…………
Voor altijd van jou
Omdat ik heel intens van je hou