Hield jij echt van mij?
Dat was in ieder geval wat je zei
Ik droomde dag en nacht van jou
Wat was ik toen blij
Omdat jij alleen mij wou
Van jou was ik ondersteboven
Ik kon het steeds niet geloven
Dat jij zo kon houden van mij
Ik liep me voor jou uit te sloven
Maar uiteindelijk was het toch voorbij
Het liep anders dan ik had gedacht
Ik had veel pijn verwacht
Nadat jij mij in de steek liet
En ik je naar de hemel had gebracht
Het was alsof jij mij op jouw manier verliet
Ik heb daar nog gestaan
Op de plaats waar jij was gegaan
Ik herinner me nog de laatste kus
Op die plaats laat ik nou een traan
Waarom ging jij nou mee met die bus?