Zoveel verdriet
En toch zoveel kracht
Ik heb het je al verteld
Maar benijd je om het positieve
Woorden kunnen niet zeggen
Hoe jij je voelt
Ik ken het niet
Maar begrijp je toch zo goed
Ik wou dat ik het van je weg kon nemen
Al was het maar voor even
Alleen voor die woensdag
Maar lieverd, hoe dan ook gaat het je lukken
Over een paar maanden kijken we hierop terug
Als een zwarte, maar overwonnen periode
En dan schat, halen we alles in
De avondjes naar loco, en het gekke gegiechel in de stad
Maar tot je deze tijd overwonnen heb ben ik er voor je
Je hoeft maar te kikken en ik sta naast
Hoop dat je dat weet
Je dat beseft
Vrienden zijn voor altijd
Ziektes en zwaktes niet!
Voor mijn lieve Kylie, omdat ik jouw zo bewonder[L]