Diep van binnen is een gevoel
Het grote gevoel van verdriet
Ik draag maskers voor iedereen
Omdat niemand het dan ziet
Vluchten ver van hier
Weg van alles
Zonder enig plezier
Van binnen zit de pijn
Die ik heel mijn leven mee zou dragen
Zodat mijn gevoel wordt verdeeld in lagen
Vrolijk is de laatste laag
Een hele last die ik draag
Vluchten naar het land
Waarover ik droom
Nooit mijn naam bij de harten in een boom
Niemand die mij ziet staan
Langzaam zal ik weg zijn gegaan
Weggaan uit jullie gedachtes en geest
Met de pijn die ik heb wanneer je dit leest
Omdat niemand is zoals ik ben
Omdat er niemand is die ik ken
Ben ik weggaan lopen
Om nooit meer terug te komen