mijn ogen vullen zich met tranen
ik weet het nu zeker
nooit zal het nog zijn
wat het ooit was
het einde
van een gelukkige tijd
ligt achter mij
een zwarte doos
is nu geopend
het verdriet
de woede,
de pijn
alles komt er uit
alles zal vanaf vandaag anders zijn
het is over
de energie voor een goed bestaan