een diepe zucht
in de lucht.
speciaal voor jou,
omdat ik van je hou
je bent toch zo mooi
net als een pony in het hooi,
je maakt van mijn leven een paradijs
en met overal ijs
ik hoop dat je nu weet dat ik van je hou
en dat ik je nooit kwijt wil!!
van nathalie voor haar poepie bart