vrij parkeren ik wil hier vrij parkeren
sodemieter met je automaatje op
vrij parkeren ik wil hier vrij parkeren
ben je bonnen zat steek mijn middelvinger op
rood door laat me rijden door rood
heb aan ijsco kleurtjes dikke schijt
rood door laat me rijden door rood
ben het wachten zat heb geen dagen de tijd
als ik zou willen ritsen zou ik minder spijkerbroeken dragen
voorsorteren ik wil hier voor sorteren
opzouten oud vrouwtje met je kia
voorsorteren ik wil hier voor sorteren
een nieuwe kar kan je niet betalen met je wia
STOP: kunnen we allemaal niet stoppen
ben je blind rund kijk uit je doppen flikker
STOP: kunnen we allemaal niet stoppen
ik stomp je op je bakkes kan je het asfalt likken
als ik zou willen file rijden was ik wel in Everdingen gaan wonen