Zittend in het wolkendek
dans je zonder benen
je weet nu eindelijk wat het betekend
de dans dat is je leven
Zelfs zonder benen kun je dansen
en toon jij wat je voelt
verdriet en pijn zijn wegegvaren
maken baan voor jou doel
De dood, de brug tussen jou en je benen
dat het gemis heeft voortgebracht
je bent er niet meer bang voor
omdat het nu de pijn verzacht
Zoals de dood jou eerst gepijnigd heeft
zo doet hij nu wat terug
hij laat jou samensmelten
je krijgt je benen terug