altijd maar op zoek
het nooit kunnen vinden
altijd maar kwijt zijn
onder ogen is het nooit
altijd is het weg van mij
dichterbij dan dit nooit
altijd huil ik erom
omdat ik het weet
altijd een traan daar
gloeiend en snel
altijd mijn verdriet
een simpele blik weg
altijd is het aanwezig
loop ik er onder gebukt
altijd verlangend
nooit bevriend met dat
altijd wetend het komt
wanneer is onduidelijk
altijd snikkend
mijn knieen kapot
altijd op zoek...
op zoek naar jou
ik ben het altijd
geweest en blijven zal het
ik hou voor altijd
op zoek naar geluk
ik heb het nodig altijd
misgrijpen doe ik
vaak genoeg altijd
ik mis je...
ik zoek je...
waar eindigt mijn tocht?
x Rianne x
"Jij bent mijn vriend, mag ik nu eindelijk de jouwe zijn?