Ik accepteer inmiddels dat jij nooit diegene voor mij zult zijn
Ook al deed je me daarmee wel ontzettend veel pijn
Ik zei misschien te makkelijk ja, maar jij ook te makkelijk nee
En van wat we hierdoor mislopen hebben we nu dus allebei geen idee
Verwacht nooit van mij dat dit mij helemaal verlaat
Ook al vertel ik je ooit dat mijn leven er weer positief voor staat
Natuurlijk kan ik ook gelukkig worden zonder jou, zo’n drama is het ook weer niet
Maar ik zal het altijd zonde blijven vinden dat jij wat ik zie, nu eenmaal niet ziet
Ik zal mezelf echter niet meer toestaan hier nog iets mee te doen
Zoals ik dat eigenlijk altijd al met meisjes gedaan heb sinds toen
Dat kost me door heel andere omstandigheden nu echter heel veel tijd
En totdat ik weer normaal kan zijn, ben jij mijn Kryptonite
Ik heb vragen, jij hebt antwoorden en misschien ook wel andersom
Misschien dat ik daarom ooit nog wel eens bij je aankom
We bekijken dan wel of we elkaar nog willen blijven zien
Elkaar niet zien is ons immers al eerder gelukt, zo’n jaartje of tien…
Ga maar gewoon weer je eigen weg vanaf hier
En maak je keuzes maar op jouw manier
Ooit kijk je hier vast nog eens op terug
En realiseer je je misschien dat dit een echte olifant was en geen mug