Pesten is niet fijn.
Pesten is niet leuk.
De pester doet het slachtoffer alleen maar pijn.
Ze lichen helemaal in een deuk.
Ze pesten omdat je anders bent.
Ze komen achter je aan gerent.
Omdat je anders bent, anders dan de rest.
Ze moeten op houden met dat gepest
Ze weten niet hoe verdriet iemand daar aan heeft.
Het slachtoffer durft niks te zeggen en beeft.
Wat heb je er aan, eraan om te pesten.
Ze moeten kappen, het zal eeuwig resten.