Vriendschap.
Ik wou dat jij net zoals ik kon denken.
dat je de zelfde vriendschap naar mij kon schenken.
Dat je het ook voor mij kon opnemen.
En mij ziet zoals ik jou.
Want onze vriendschap is zoveel meer waard.
Vol liefde, moed en trouw.
Maar je staat er niet voor open.
Je durft het niet aan.
En ik weet wel waarom.
Maar je kan er echt wel voor gaan.
Je kan veel meer
dan 1 vriendschap hebben.
Ik zou jou altijd die waardevolle vriendschap schenken.
en ik blijf hopen,
dat jij er ooit ook zo over gaat denken.